28 Ocak 2012 Cumartesi

Muhteşem Bir Dizi Supernatural !


Bu aralar yabancı dizilere merak saldım ama aralarında hiç böylesini görmemiştim. Şimdiye kadar ne izlediyseniz hepsini unutun çünkü bu dizi çok başka !


Adın dan da anlayabileceğiniz gibi doğa üstü bir dizi. Dizi de anlatılan konular tamamen doga üstü konular. Doğa üstü deyince aklınıza ne geliyor bilmiyorum ama eminim bu dizidekiler, yaşananlar kadar çok şey gelmiyodur.

Şimdi bu çocuk ne diyo diyeceksiniz. Şöyle söyleyeyim, Hayalet, şeytan, melek, zombi, vampir, kurt adam ve daha daha aklınıza gelemeyecek bir çok şey bu dizide var.

Dizi şuan 7.sezonun da ve gayet iyi ilerliyor yeni bölümü 3 şubatta çıkacak kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Ama baştan başlasanız daha iyi olacak gibi. Aslında kaçıracağınız pek birşey yok her bölümü farklı bir film gibi olduğu için mesela arada 3 5 bölüm atlasanız da pek olay kaçırmıyorsunuz.

Sizi daha da heycanlandırmak için karakterlerden bahsedeyim , Dean ve Sam iki kardeş bu avcılık işini yürütüyor. Önlerine doğa üstü ne çıkarsa avlıyorlar tabi dünyanın iyiliği için arada melekler ile şeytanlar ile anlaşma yapsalarda bu sadece çıkar ilişkisi oluyor. Haa bazen çıkar ilişkisinden öte de gitmiştir hatta sam bir şeytana aşık olmuştur :) Ama dediğim gibi arada :)


Neyse siz dizi izlemeye başlayın bu yazıyı okumaktan daha heycanlıdır.

Zaten bu resme baktığınız da izlememek imkansız gibi ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder