26 Ocak 2012 Perşembe

Merhaba! Blogcular

Merhaba beyler bayanlar merdivenden kayanlar.. Bu blogumda sizlere özgün içerik sunmaya çalışacağım.Tamamen kendi yazdığım yazıları siz değerli takipçilerimle paylaşacağım. Ama durun bir dakika! Daha benim takipçim yok. Ama düşündüm ki ben böyle saçmalamaya devam edersem epey bi takipçim Olacak Çünkü bildiğiniz gibi bizim türk milleti her türlü saçmalamayı sever. Ancak gerçek şudur ki Saç malanmaz taranır ..

Neyse Şimdi sizlere nelerden bahsedeceğiz hangi konularda yazacağız onları söyleyelim. Aklıma gelen her konuda yazarım Spor,Anime,web,İnternet gibi konuları daha çok severim . Siyaset, ekonomi gibi dallarda hiç yazamam bilgimde yoktur zaten. Ama genel kültür olursa da çok güzel yazarım :D.

Size yararlı olabilecek her türlü konuyu yazmaya hazırım. Yeter ki siz değerli takipçilerim mutlu mesut olun. Mesela arada komik videoda paylaşırız hep beraber güleriz:D. Komik resimler de olabilir.. Bu tamamen benim insiyatifime kalmış bir şey ben ne istersem onu paylaşırım o kadar!. Paylaşmayacağım şeyler +18 içerikler, erotik yayınlar , porno cinsellik içeren şeyler, İllegal içerikler .. Bunlardan uzak durucam. Neyse şimdilik bu kadar Hadi adiyos..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder